SOLEN

Den strålande neonskylten i Slakthusområdet!

Varje detalj i skyltens design är mycket noga genomtänkt. Ljuskällan består av varmt gula, självklart handbockade, klassiska neonrör. Neonet är monterat på gullackerade aluminiumbokstäver med skärmkanter för att intensifiera ljusets spridning och förstärka ljusbilden ytterliggare.

Aluminiumprofilerna är i sin tur monterade ståendes med stödjande stag som lackerats i samma kulor som taket. Den gula takskylten utgör en vacker kontrast mot restaurangens röda tak och vita tegelfasad och dess varma ljus bidrar till att skapa en varm och välkomnande atmosfär.

Restaurangens fönster, dörrar och badrumsspegeln är även folierade med Solens logotyp och olika symboler likt konstverk. Detta är ett unikt sätt att implementera varumärket på olika ytor i lokalen som i sin tur bidrar till en starkare varumärkesidentitet!

Vi är mycket stolta över att ha varit delaktiga i att förverkliga restaurangens vision och skapa en atmosfär som går hand i hand med deras kulinariska kreationer! Vi är övertygade om att skylten kommer att förbli en framstående symbol för deras verksamhet och bidra till att skapa en minnesvärd upplevelse för deras gäster.

Skyltgruppen har även skyltat Adam och Albins restaurang Misshumasshu!

 

Fler skyltar inom samma område:
,