TÄVLING

Ljus ljus strålande ljus! – Var med och tävla om din alldeles egna Ljus-skylt!

Tävlingsregler:

1: Samla dina vänner (en eller fler… the more the merrier) och ta en GRUPPie med vår SKYLT och vår neoninstallation Ljus Ljus Strålande Ljus
2: Dela bilden på Facebook eller Instagram, checka in hos oss och tagga (med @ eller #) skyltgruppen och #welovesigns
3: Motivera varför det behövs mer neonljus i staden

En jury bestående av SKYLTGRUPPENs medarbetare bedömer alla bidrag som inkommit senast den 13 januari 2017 och väljer ut 1 vinnare baserat på de bidrag som juryn anser vara de mest kreativa. Juryns beslut kan inte överklagas. Den glada vinnaren presenteras på SKYLTGRUPPENs Facebook och Instagram (så en like för att bevaka oss kan vara en fördel). Vinnaren avhämtar sin vinst på vårt kontor under jubel och applåder.

Så behandlar vi bidrag och personuppgifter
Genom att du anmäler ditt bidrag till tävlingen innebär det att SKYLTGRUPPEN kan publicera bidraget på skyltgruppen.se samt sociala medier kopplade till SKYLTGRUPPEN. De uppgifter som du lämnar om dig själv när du skickar in bidraget, kommer vi att behandla för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer namn och bild att publiceras på skyltgruppen.se samt sociala medier kopplade till SKYLTGRUPPEN.

För att tävla behöver dina konton vara så pass offentliga att vi får åtkomst till ditt tävlingsbidrag.

Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor godkänner du personuppgiftsbehandling ovan. Observera, för att tävla krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.

Inga anställda på SKYLTGRUPPEN får delta i tävlingen.

SKYLTGRUPPEN kan tyvärr inte ta ansvar för om tävlingsbidrag försvinner, skadas, sänds fel eller blir för sent levererade till tävlingen. Inte heller kan SKYLTGRUPPEN ansvara för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka din anmälan eller slutresultatet av tävlingen.

We ❤️ Signs! #welovesigns