Skyltgruppen tar hela universum!

Neonskylt_solen01

Vi har ännu inte skyltat på månen som projektledare Sanna drömmer om, men likt Marcus Wandt har vi tagit våra första kliv ut i universum!

För att möjliggöra detta har vi såklart behövt en rymdraket. Rymdraketen i fråga flög (demonterade) projektledare Torbjörn från dess ursprungliga position för att sedan landa (monteras) utanför SSC:s nya huvudkontor i Solna 2016.

Vidare tog vi oss till solen, stjärnan som befinner sig i centrum av vårt solsystem som strålar värme och ljus. Vi har hjälpt restaurang Solen, belägen i Slakthusområdet, att anamma deras varma uttryck med varm gult glödande neonrör monterade på gula bokstavskroppar av aluminium. Restaurangen har sedan öppning blivit mycket uppskattad och populär.

Neonskylt till SOLEN - Skyltgruppen

Att skylta hela Rymden, kontorskonceptet som saknar rum och tid var ett mycket spännande projekt. Tre fasadskyltar utifrån deras logotyp där vi fått möjlighet att lekfullt experimentera med olika montage.

Slutligen hamnar vi på Raketbaren för att fira en lyckad rymdfärd. Raketbaren är belägen i Råsunda filmstad och serverar bl.a. Omnipollo öl. Vi har skyltat med en ljusskylt på stag och andra roliga symboler i universums anda.

Instagram, Facebook, Linkedin