Warning: Undefined array key "file" in /home/skyltgruppen/public_html/wp-includes/media.php on line 1723

Skyltgruppen spanar: Sommarens skylttrender 2023!

Neonskylt_Rosettas02 kopia

Nu har vi på Skyltgruppen varit ute och spanat igen.. Denna gång delar vi med oss om vad vi anser är sommarens skylttrender 2023!

Flexneon har vit hittat lite överallt framförallt på restauranger och barer men även i klädbutiker. Dess flexibilitet och förmåga att skapa iögonfallande ljusformationer gör det till en favorit bland många. Flexneon kan böjas och formas för att anpassa sig till olika ytor och mönster, vilket ger en dynamisk och modern estetik till skyltar. Det erbjuder också en bred variation av färger och effekter, vilket ger kreatörer stora möjligheter att skapa unika visuella presentationer. Flexneon använder LED-teknik. Det innebär att restauranger/barer/butiker kan minska sin energiförbrukning och ha en mer hållbar belysningslösning. Se exempel Go bananas!

 

 

Monokroma färger har vi sett lite överallt inte minst i kläder och inredning men även i skyltvärlden! Monokroma färger ger en ren och minimalistisk estetik. Genom att använda en enda färg eller olika nyanser av samma färg skapas enkelhet och elegans i designen. Monokroma paletter kan fungera bra i olika sammanhang och branscher, vilket gör dem mångsidiga och anpassningsbara. Detta har vi sett främst som fasadskylt där ledneon/neon är monterat på någon form av bakgrund som är i samma kulör som ljuskällan vilket ger ett sofistikerat och stilrent utseende! Se exempelvis Bannerboy, Fasching och Rosettas.

 

 

Solgult neon anser vi är speciellt eftertraktat på sommaren eftersom solgult är en färg som kan förknippas med solsken, glädje och energi. Neonfärger generellt, inklusive solgult neon, är mycket iögonfallande och lockar uppmärksamhet. De lyser upp i mörka eller dämpade miljöer och kan bli en central punkt eller ett fokuspunkt i en inredning eller i utomhusmiljöer. Dessutom har neon en stark koppling till retro-estetiken från 1980-talet. Under de senaste åren har retrostilen kommit tillbaka i modet och designvärlden, vilket har lett till en ökad popularitet för neonfärger och neonbelysning vilket vi såklart är väldigt glada över! Se exempel Bananas och SOLEN!

We <3 signs!