Skyltgruppen spanar – Sommarens restauranger i Stockholm 2023

IMG_1571 kopiera

Sommarens hetaste restauranger (med de snyggaste skyltarna)

Det är ingen hemlighet att Stockholm har ett stort utbud av härliga restauranger som är värda att besöka. Vi  på Skyltgruppen har samlat några av våra favoriter som ni inte får missa i sommar:

Bananas 

En uteservering på Södermalm som erbjuder napolitansk pizza, sol och strålande gult neon – kan det bli bättre?? 

Omaka

Om du är en ölentusiast är Omaka ett måste! Med deras innovativa och smakfulla ölsorter erbjuder de en spännande och variationsrik ölupplevelse. Bryggeriets passion för kreativa smaker och högkvalitativa ingredienser kommer definitivt att tillfredsställa din nyfikenhet och smaklökar. Bryggeriets interiöra design matchar byggnadens industriella och moderna anda precis som dess fyra läckra svarta bakåtbelysta skyltar signerad Skyltgruppen. 

Le Petit Couchon 

Den lilla grisen dansar i neon! Förutom dessa ursnygga, otroliga skyltar erbjuds delikat mat i sydeuropeisk anda! Här kan du njuta av klassiska franska rätter som confit de canard, boeuf bourguignon eller crème brûlée. Restaurangen har en intim och charmig atmosfär i det rosa neonskenet, vilket gör det till en perfekt destination för en romantisk middag eller för att fira en speciell händelse.

Solen

Under vinterhalvåret har Slakthusområdet byggts om en hel del och konsekvensen av detta verkar vara födelsen av ett nytt trendande område med massa mat och kultur! Vi är glada att vi fick hänga med på ett hörn och dekorera detta härliga område med SOLENS vackra neonskylt! Vi rekommenderar varmt ett besök till Adam och Albins senaste tillskott i restaurangfamiljen som erbjuder härliga matkombinationer och strålande sol!