Skyltgruppen söker säljare

3

Vill du hjälpa till att lysa upp Sverige? 


Skyltgruppen är ett företag som hjälper kunderna att vårda sina varumärken. Vi är specialister på att ta ett företags logotyp och utforma den till en skylt som har rätt design och använder rätt teknik för den miljö som skylten ska sitta i. Vi har en stark miljöprofil som ger oss anledning att sälja marknadens mest miljövänliga produkter. Vi som arbetar på Skyltgruppen har många års erfarenhet från arbete inom projektledning, formgivning, kommunikation och varumärkesutveckling. Som bevis på att vi älskar vår produkt har vi under de senaste fem åren vunnit Stockholms skyltpris inte mindre än fyra gånger.


I rollen som säljare på Skyltgruppen kommer din uppgift primärt vara att ringa för att nå nya kunder. Du kommer att driva delar av eller hela säljprocessen, du bokar egna möten eller möten tillsammans med kollegor och utifrån det enskilda behovet hjälper du kunden att hitta den mest lysande lösningen.

För att bli vår nästa säljare har du tidigare erfarenhet av telefonförsäljning eller annan uppsökande säljerfarenhet. Du motiveras av att lyckas och är en social, kommunikativ tävlingsinriktad teamspelare. Som person är du resultatinriktad, ihärdig och beslutsam. En vinnarskalle helt enkelt.

Vi söker dig som:

•  Är van vid och gillar telefonförsäljning
•  Har ett eget driv men förstår sin egen insats som en del av ett större team
•  Är orädd, trivs och drivs av ett högt arbetstempo
•  Brinner för nykundsbearbetning, kunna bygga och utveckla starka kundrelationer
•  Vill prestera bra resultat och har ett starkt eget säljdriv
•  Är disciplinerad och strukturerad

Vi erbjuder dig en chans att få arbeta i en kreativ miljö, med engagerade kollegor där du arbetar självständigt och med frihet under ansvar.

Välkommen att skicka din ansökan till info@dev.skyltgruppen.se
Läs mer om oss på vår hemsida www.skyltgruppen.se