Hat trick i finalister till Stockholms Skyltpris

Skyltpriset

I går presenterade juryn för Stockholms Skyltpris de fyra finalisterna och vi kan med med något tillkämpad blygsamhet konstatera att chanserna är goda för ytterligare en plakett till vår Wall of Fame. Tre av fyra finalister är levererade av oss! De är förtroendebevis från våra kära uppdragsgivare. Varför just dessa valdes? De ansågs uppfylla dessa kriterier bäst:

”Till Stockholms skyltpris kan nomineras en inom Stockholms stads gräns fast installerad, belyst eller lysande informations- eller reklamanordning, placerad utomhus och med verkan i stadsrummet och den offentliga miljön. Stockholms skyltpris utses bland nominerade skyltar som uppfyller ovan nämnda kriterier och som uppsatts före halvårsskiftet, samt under föregående kalenderår. För 2015 års pris gäller att skyltar uppsatta 2014, samt under första halvåret 2015 kan nomineras. Bland nominerade skyltar utser en jury den skylt som bäst uppfyller prisets kriterier.”

LEDskylt_NODBeställare: Atrium Ljungberg Designer: Between Art Direction AB

Fasadskylt_Elite_KTH_dagBeställare: Bicky Chakraborty Designer: Thomas Sandell/Sandell Sandberg

Neonskylt_BananasBeställare: Vavra Restaurang AB Designer: Paul Kühlhorn/FellowDesigners Fredrik Stenberg/Uglycute

Det är inte utan att blygsamheten övermannas av en viss stolthet! Stockholms Skyltpris kommer att utdelas vid en prisceremoni den 19 november på Medeltidsmuseet.

Läs mer om tidigare vinnare här!