Orminge Centrum

Effektfull skyltning med välutformad grafik

Under hösten 2016 fick vi uppdraget av LöfCap Fastigheter att utifrån Koncept Stockholms idéer förverkliga visionen om att omvandla Orminge Centrum till ett modernt centrum och ett självklart val för boende i närheten gällande handel och mat. Ett centrum som trots några tappra försök till modernisering levt kvar i sitt ursprungsutseende från tidigt 70-tal har nu dressats upp i ny skrud.

Empty heading

Med innovativa materialval, ett genomtänkt koncept och en ny stilsäker logotyp har centrumet fått en modern gestaltning som vid en lätt ”kisning” flirtar med tidiga 1900-talets neonglädje. I vårt uppdrag ingick accentuering av entréerna, ett nytt sammanhängande fasadband längst med hela entrésidan, nya fasadskyltar till hyresgäster, belysta emblem och en ny takskylt. En fullträff i rebrandning och makeover och vi är riktigt nöjda med resultatet.

Orminge Centrum
Orminge Centrum

Kontakta oss

Hör av dig så hjälper vi dig med dina idéer

Skriv ett telefonnummer
Skriv din e-post
Skriv ett meddelande

Jag godkänner att Skyltgruppen Scandinavia AB sparar mina uppgifter för att kunna kontakta mig. Dina uppgifter kommer inte användas i något annat syfte än detta. Läs mer i vår integritetspolicy

Du måste godkänna att vi sparar dina uppgifter