Väla Centrum

Sommaren 2011 invigdes den första etappen av nya Väla Centrum utanför Helsingborg. Väla Centrum valde Skyltgruppen som samarbetspartner för att skapa en ny skyltprofil. Vårt uppdrag var att ta fram en ny interiör och exteriör skyltlösning som överensstämde med köpcentrets nya grafiska profil och designkoncept.

Skyltlösningen var konsekvent i färgsättningen av både belysta och obelysta skyltar. Den nya profilen blev särskilt tydligt i det stora V:et på stolpen utanför köpcentret. Alla sidor är invändigt belysta, vilket ger en färgsprakande effekt på kvällen då V:et är cirka 5 meter högt och 1,5 meter djupt.

– För oss var valet av samarbetspartner givet då Skyltgruppen framgångsrikt har omprofilerat några av Sveriges starkaste varumärken och har den erfarenhet vi efterfrågar. De kunde även möta våra höga miljökrav. Skyltgruppen har lyckats lösa våra designidéer i samtliga skyltar på ett mycket bra sätt. Med rätt tänk har de lyckats få till en fantastisk helhet. Tillsammans har vi skapat de bästa förutsättningarna för en positiv utveckling där shoppingupplevelsen börjar redan utanför nya Väla Centrum, säger centrumchef Niklas Blonér.

Vi har även skyltat Nacka Forum och Hötorgs City!

 

Fler skyltar inom samma område:
, , , , ,